Vacatures

Livo heeft op dit moment 774 leden met 1100 activiteiten. Om alle bestaande en nieuwe activiteiten voor te bereiden, te bespreken, te organiseren en in goede banen te leiden beschikt Livo over bestuursleden, lesgeefsters(gevers) en vrijwilligers.
Binnen zo'n grote organisatie zijn wij daarom altijd op zoek naar kandidaten.

Lesgeefsters(gevers).
Gezien het grote aantal leden en groepen, is Livo altijd op zoek naar mensen, die bereid, bekwaam en bevoegd zijn, om lessen te verzorgen en/of kort of langdurig in te vallen
Heeft u belangstelling om les te geven bij Livo, binnen de in de site genoemde activiteiten, of heeft u een idee over een nieuwe activiteit die past binnen Livo, neem dan per email of rechtstreeks contact op met een van de bestuursleden;
U kunt ook een open sollicitatie schrijven via de mail.

Vrijwilligers.
Zo veel activiteiten kunnen niet alleen door het bestuur georganiseerd worden. Livo vraagt ook mensen, die gedurende korte tijd en bij speciale evenementen willen inspringen en de handen uit de mouwen steken.
Beschikt u over beperkte tijd en wilt u zich met een groep gezellige mensen af en toe bij speciale gelegenheden beschikbaar stellen voor Livo, informeer dan eens bij een van de bestuursleden of stuur een mail.

livo.meeuwen@gmail.com